Här hittar du som verksam i tillagnings-, mottagnings- eller avdelningskök olika typer av blanketter som underlättar ditt uppdrag.
Blanketter, hygien
Servicepersonal Blankett för signering av hygienregler vid servicearbeten i köket.
Studiebesök Blankett för signering av hygienregler vid studiebesök i köket.
Hygienintroduktion Blankett för alla nya vikarier och praktikanter. För snabb introduktion av kökets hygienregler.
Blanketter, temperatur
Yttemperatur utskick Blankett för dokumentation av matens yttemperatur vid utskick.
Temperatur mottagning av färdig mat Blankett för mottagningskök. Daglig dokumentation av yttemperatur i mottagen varm och kall mat. Blanketten räcker en månad.
Temperatur, kyl/frys Blankett för dokumentation av temperatur i kylar/frysar en gång per vecka.
Temperatur, diskmaskin Blankett för dokumentation av temperatur i diskmaskin en gång per vecka.
Blankett för rengöring Blankett med instruktioner för rengöring och underlag för signering av utfört arbete. Innehåller både daglig rengöring och veckorengöring.